GreatMinds Clothing

GREAT MINDS..THINK ALIKE

A Great Minds Clothing márkát Bubreg Balázs pécsi képzőművész indította útjára 2009-ben, hogy egyszerű gegek és grafikai elemek felhasználásával mindenki számára emészthető és elérhető utcai viseletet dobjon piacra. Mára a Great Minds már saját kis szakmai stábbal rendelkezik és kínálatunk is folyamatosan nő.
Alapelvünk, hogy minden termékünket – az egyre növekvő érdeklődés és kereslet ellenére továbbra is – limitált mennyiségben, a lehető legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük el. A GM teljes csapata pécsi, így lokálpatriótaként Pécs városa fontos szerepet tölt be a márka életében, melyet sok termékünk design-ja is tükröz; mint a – mára már szlogenné vált – Sweet Like Pécs és a Pécsies. 2015-ben a Great Minds márka részt vett Pécs első design boltjának, a Monokrom Design Store-nak megalapításában. A webshopról rendelhető termékeink mellett, itt találhattok olyan cuccokat is, amikből egyetlen darab készült.

EGYEDI TERMÉKEK RENDELÉSRE

Vállaljuk csapat, zenekar, cég, stb. pólók és más termékek tervezését és gyártását is. Többek között készítettünk már hivatalos termékeket a Budapest Park, a M1RA, a Nappali™ , a Psycho Mutants zenekar, a Loosers’ Bash csapat és Halott Pénz™ számára is, hogy csak egy párat említsünk. Az ilyen jellegű megrendeléseknél is az egyediség és a minőség számunkra a legfontosabbak, hiszen ezen termékek is a Great Minds márkát képviselik. Ha ilyesmin töröd a fejed, további információt találsz az “Egyedi gyártás” menüpontban, vagy keress minket bátran a greatminds.hello@gmail.com vagy a greatminds.zsofi@gmail.com e-mail címen!

GREAT MINDS TERMÉKEK

Great Minds termék vásárlásával nem csak egy egyszerű pólót vagy pulóvert vásárolsz meg. Minden termékünket képzőművészek és designerek tervezik. Mindig keressük a kooperációs lehetőségeket más művészekkel, hogy valóban változatos és egyedi cuccokat tudjunk kínálni nektek. Ilyen együttműködés eredménye például
Bob Mosquito extra limitált szériás kollekciója, a Pepsis Ház motyók, amin szszvrg (Szirmai Sziszi) fotóját látjátok, vagy a kézzel vágott-matricázott, teljesen egyedi Kulman Miklós pólók és pulcsik.

KÖRNYEZETPOLITIKÁNK

A Great Minds csapata elkötelezett környezetünk védelme mellett, így partnereinket és a termékpalettájukon szereplő alapanyagokat magas minőségi és környezetvédelmi követelmények szerint válogatjuk. Pólóink Oeko-Tex; Standard 100 minősítéssel rendelkező, 100% pamut termékek. A csomagolásnál is környezetbarát anyagokat használunk, hogy óvjuk környezetünket.