Rólunk

Röviden...

Monokrom Design Store, mint a régióban egyedülálló kezdeményezés, eleinte a helyi alkotóknak nyújtott bemutatkozási lehetőséget egy megfelelő platform biztosításával.

A Pécs belvárosi sétáló utcában található üzlet immáron hatodik éve kedvelt célpontja az ide látogató turistáknak, az itt tanuló külföldi diákoknak és a helyieknek egyaránt.

Mára számottevő lokális és több fővárosi designer munkáit gyűjtjük össze bemutatótermünkben. A helyi alkotók termékei mellett olyan márkák és tervezők darabjait is meg lehet találni, mint a WOM, az Olovka Stúdió, Bosis, Felvarrom, stampp, Wowa, Malinovka, Redheads, stb...

Emellett elkezdtük feltölteni polcainkat válogatott streetfashion termékekkel, így mostmár a környéken a legszélesebb választékunk van a legmenőbb márkák cuccaiból - Carhartt, Dickies, Adidas Originals, Vans, stb. Arról nem is beszélve, hogy 2020-tól hivatalos forgalmazói lettünk a Montana Colors termékeinek, ami azt jelenti, hogy többféle festék, filc és mindenféle street art kiegészítő várja az alkotni vágyókat.

Monokrom Design Store alkotói évről-évre részt vesznek a város fesztiváljain, rendezvényein, megmozdulásain állandó résztvevői a minden évben megrendezett design hétnek, de helyet adunk kisebb képzőművészeti kiállításoknak és workshopok helyszíneként is működünk.